Dierenarts Tamara van der Snoek

Tamara werkt op woensdag en donderdag.

Mijn naam is Tamara van der Snoek. Ik ben in september 2014 afgestudeerd als Dierenarts gezelschapsdieren. Met veel plezier heb ik de opleiding gevolgd bij de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik in meerdere praktijken gewerkt door het land, in het begin als waarnemer en later als vaste dierenarts. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij deze leuke kliniek in Dodewaard!

Ik woon in Wijk bij Duurstede en ik woon daar samen met mijn vriend en kat “Roxy”. We hebben Roxy via het asiel, toen was ze nog maar vier maanden oud. Haar moeder schijnt een zwerfkat te zijn geweest, maar daar is aan Roxy niets meer te merken, behalve dat ze soms wat schuchter is. Honden vind ik ook erg leuk en hopelijk komt er in de toekomst een hond bij.
Wat ik leuk vind aan m'n werk als dierenarts  is de afwisseling en diversiteit. Het ene moment heb je een hond of kat in de spreekkamer en het andere moment een konijn, cavia, hamster of vogel. De werkzaamheden zijn ook afwisselend, van consulten en vaccinaties tot chirurgie en ingewikkelde, maar interessante casussen van opnamepatiënten. Geen dag is hetzelfde!

Naast de reguliere Diergeneeskunde, heb ik een grote interesse in homeopathie. Sinds één jaar volg ik een opleiding hierin. Ik heb nog drie jaar opleiding te gaan, maar ik mag tijdens deze studie al dieren behandelen. Daarnaast zal ik in het begin op de woensdag meelopen met dierenarts  Atjo Westerhuis, die heel veel kennis en ervaring met mij kan delen. Ik ben van mening dat een complementaire geneeswijze de reguliere diergeneeskunde  goed kan aanvullen en dat een combinatie van deze de beste zorg kan bieden voor uw huisdier.