Na ongeveer 10 jaar bij verschillende praktijken in en rondom de Betuwe gewerkt te hebben als gezelschapsdierenarts kwam ik in juni 2011 bij WHG Westerhuis in Dodewaard terecht, wat later Dierenkliniek Klaver4Dieren werd. Ik moet zeggen dat de soms wat  'andere' manier van aanpak en de samenwerking met een fijn vast team mij erg goed bevalt! Net als mijn collega's wist ik al jong dat ik een beroep wilde waarin ik met dieren kon werken, ik wilde dierenarts worden! Na de middelbare school heb ik een jaar met paarden gewerkt in het buitenland, daarna ben ik diergeneeskunde gaan studeren in Gent te België, in 1999 ben ik afgestudeerd.

Later ben ik me gaan verdiepen in de acupunctuur en behaalde ook hiervoor mijn diploma (NAAS en IVAS). De acupunctuur kan de reguliere diergeneeskunde goed aanvullen en is passend in de manier van werken zoals we dat bij Dierenkliniek Klaver4Dieren graag doen. Naast de acupunctuur richt ik mij ook op de echografie en tandheelkunde binnen de kliniek.

Buiten mijn werk wacht er thuis op de boerderij een prachtige dochter en een horde dieren op me waar ik veel plezier van heb.