Mijn naam is Marise, paraveterinair bij Dierenkliniek Klaver4Dieren. Ik ben werkzaam op de donderdag en vrijdag. Toen ik een jaar of 4 was, wist ik al dat ik later met dieren wilde gaan werken. Het liefste met honden. Zelf hebben wij altijd al honden gehad en met dieren omgaan is altijd mijn passie geweest. Vroeger hebben wij een Engelse Cocker Spaniël gehad, toen ik 10 jaar oud was kregen wij 2 Rottweilers en op dit moment hebben wij een Chow Chow, genaamd Mambo.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding Paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb 2 periodes stage gelopen bij Dierenkliniek Klaver4Dieren, waaronder mijn eindexamen stage. In 2019 heb ik uitsluitend aan de stage mijn diploma gehaald. Er werd mij daarna een baan aangeboden en mocht ik hier komen werken. Tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier!

Naast mijn werk als paraveterinair, werk ik in mijn eigen hondentrimsalon in Dodewaard. Deze heb ik in 2019 geopend. Direct na het halen van mijn diploma bij het Huisdier Kennis Instituut. Hier ben ik op maandag dinsdag en woensdag te vinden.